Tjäna pengar på undersökningar

Många tror att det är en bluff att man kan tjäna pengar genom att delta i betalda undersökningar. Det är INTE en bluff att man kan tjäna pengar genom att delta i undersökningar. I själva verket är det en rätt så underskattad form för att tjäna pengar helt gratis bara genom att ha en dator med internetuppkoppling. Däremot är det en bluff om någon påstår att du kommer att bli rik bara genom en knapptryckning. Det är gratis att tjäna pengar på undersökningar och alla kan göra det!

Att tjäna pengar på att delta i betalda undersökningar tar lite tid i anspråk. Det är ju marknadsundersökningar där tillverkare och företag som säljer produkter och tjänster vill veta vad du anser om just deras produkter och/eller marknadsföringen av dem. Räkna med att de flesta undersökningar tar mellan 10 - 15 minuter och att du kanske tjänar mellan 10 - 40 kronor i "normalfallet". När du blivit etablerad användare och har deltagit i ett antal undersökningar kommer du att få fler och fler "specialundersökningar" där du har möjlighet att få upp till 400 kr per undersökning. Ha tålamod och räkna med att det är inte här du kan hämta de snabba pengarna utan snarare bygga upp en inkomst som är stadig och återkommande varje månad på lite sikt.
 

Hur fungerar det med betalda undersökningar?

Principen med betalda undersökningar är enkel. Tillverkare och försäljare av varor och tjänster har i alla tider behövt göra marknadsundersökningar för att konkurrera om kunder som skall köpa deras produkter. Förr i tiden kunde man på sin höjd få en trisslott eller någon reklamprodukt för besväret men nu för tiden har de flesta företag förstått att  för att få bra underlag behöver de betala ut pengar för att människor skall hjälpa till och svara på frågor om deras produkter och tjänster.

När och hur snabbt får jag mina pengar?

Att börja tjäna pengar på betalda undersökningar går snabbt och enkelt när du väl har registrerat dina grunduppgifter hos de paneler vi nämner i det här inlägget. Sedan har de flesta en lägsta nivå för utbetalningar men oftast kommer du upp i de beloppen redan inom några veckor så att få utbetalning en gång per månad bör inte vara något problem.
Kom ihåg att hos vissa paneler får du fler och fler undersökningar att svara på allt eftersom du har deltagit i några stycken. Så ge inte upp om du tycker att du får få undersökningar skickade till dig i början när du registrerat dig. Det går snabbt att komma igång och få massor med undersökningar per dag och när du väl är igång kommer du inte hinna svara på alla undersökningar utan bör välja de undersökningar som ger dig bäst betalt.

Hur mycket pengar kan man tjäna?

Hur mycket pengar du kommer att tjäna på att delta i betalda undersökningar beror till största delen på hur många timmar per vecka du är beredd att lägga på att sitta och fylla i undersökningar. Var och en väljer själva om de vill göra detta för att få en extrainkomst på allt från några hundralappar per månad, upp till många tusen kronor per månad.
Det finns faktiskt människor som har detta mer eller mindre som ett heltidsjobb och alltså inte behöver ha någon annan inkomst men för att nå dit krävs att du blir så pass betrodd av olika paneler, att du får de undersökningar som ger bäst betalt.
För att bli betrodd av paneler är den rätta taktiken att delta i så många undersökningar som möjligt direkt när du anmäler dig och även att visa på att du ger "seriösa" svar och alltså inte bara svarar godtyckligt genom att till exempel klicka "medelvärde" på alla frågor.

Företag och tillverkare betalar panelen pengar för att den genomför undersökningar och givetvis vill panelen ha seriösa personer som besvarar frågorna i undersökningarna.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter